שנה בערך שאני בהוט בחבילה של 200 מגה וכל השטויות של ההוטבוקס האלה (כל ממיר ליד כל טלוויזיה בבית מפיץ את האות של הוויפי ככה שיש וויפי בכל הבית) +חיבור חוטי למחשב הנייח.
בשבועיים האחרונים התחילו לי בעיות שפשוט במשך ימים שלמים כל חמש דקות האינטרנט נופל
הזמנו טכנאי והוא לטענתו סידר את זה אך כמובן שהבעיה חזרה אחרי יומיים בערך.
בקיצור, מחפש ספק (ותשתית אם זה משנה) חדש לעבור אליהם, אשמח אם כאלה שהאינטרנט מחזיק להם ללא בעיות ירשמו לי איזה ספק ותשתית יש להם.
תוצאות 1 עד 5 מ 5
-
01.08.2018, 13:39 #1awkWard: לא עושה לייק בפייסבוק
awkWard: אני רוצה שיחשבו שיש לי חברים
awkWard: יא בן זונה
fredi nice to meat
-
01.08.2018, 14:50 #2
היום בארץ די חשוב המיקום שלך מבחינת תשתית אם אתה מאיזור הדרום אני עם בזק בינלאומי ספק + תשתית ואין לי בכלל בעיות חוץ מפעם אחת שהייתה להם נפילה וסידרו תוך 5 דקות אני איתם כבר 3 שנים וטוב השירות טוב
-
01.08.2018, 15:00 #3
-
01.08.2018, 17:20 #4
-
01.08.2018, 21:25 #5
בכללי אני ממליץ לבדוק מה האפשרויות שיש לך באיזור המגורים שלך.
יש מספר חברות שכרגע מספקות את התשתיות הטובות ביותר שיש אבל באיזורים מוגבלים בארץ.
unlimited - כבל אופטי
partner - כבל אופטי
celcom - כבל אופטי
bezeq - כבל אופטי לא ללקוחות פרטיים
hot - לאחרונה מתחילה לפרוס כבל אופטי
סידרתי את הרשימה לפי הידע האישי שלי מבחינת איכות התשתית.
ממליץ לך להתקשר לכל חברה בנפרד ולבדוק אם יש פריסה באיזור מגוריך, במידה ויש להתחיל לדבר על מחיר עד שיש לך תמונת מצב.
כל חברות התשתית ששלחתי למעלה חוץ מhot ו bezeq מוגבלות עם הספקיות שעובדות איתן ולכן אין הרבה בעיות ושבירת ראש בגלל שבדרך כלל הם יבחרו לבד.
מבחינת hot ו bezeq זה תלוי באיזור לך ולכן אני ממליץ לנסות את כולן למשך תקופת זמן של חודש כדי לראות איזו עובדת הכי טוב.