תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 8 מ 8
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    12.09.2008
    הודעות
    331
    אז פירמטתי את המחשב מחלונות 10 חזרה ל - 7.
    התקנתי הכל,סידרתי לי Launch options,Nvidia Settigs וכל המסביב.
    בלי CFG בכלל כי זה סתם חארטה בתכלס.
    עכשיו תראו מה יש לי כל העכבר זז לי בלאגים כאילו לא יודע מה.
    מי שיש לו 144 שיחשוב שהוא על 60 הרץ אותו דבר.
    משהו הזוי.
    תראו:


    עכשיו מחקתי את ה - Overwolf וזה הסתדר חלקית,כנראה שזה לא היה קשור.
    יש לי את אותה הבעיה רק שזה תוקף אותי מדי פעם מישהו נתקל בזה?
    יודע איך לסדר את זה?
    עד מתי ?

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    30.05.2015
    עיר
    ראשון לציון
    הודעות
    454
    Razer?
    WAZZAAP

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    12.09.2008
    הודעות
    331
    נכתב במקור על ידי FreakDevil
    Razer?
    יש גם Razer וגם Zowie בשניהם אותה הבעיה..
    עד מתי ?

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    05.11.2015
    עיר
    צפון
    הודעות
    377
    פרמט תמחשב ל 10 עוד פעם ותבדוק אם הסתדר

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    12.09.2008
    הודעות
    331
    נכתב במקור על ידי SoniaBoniav1
    פרמט תמחשב ל 10 עוד פעם ותבדוק אם הסתדר
    וואלק סוניה בוניה אתה תותח אחשלי
    עד מתי ?

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    08.02.2010
    הודעות
    187
    האמת ברגע שהפייסבוק פתוח לי יש לי בעיית לאגים משהו הזוי. תסגור את האינטרנט שאתה משחק תבדוק

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    31.03.2014
    הודעות
    602
    m_rawinput 0 / 1 ?

    תבדוק usage בזמן משחק לראות אם יש קפיצות


  8. #8
    הצטרף בתאריך
    12.09.2008
    הודעות
    331
    נכתב במקור על ידי B00steed
    m_rawinput 0 / 1 ?

    תבדוק usage בזמן משחק לראות אם יש קפיצות
    זה לא היה זה המשחק היה תקין..
    בסוף פירמטתי שוב והתקנתי גירסא אחרת של 7
    עד מתי ?

הרשמה