תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 9 מ 9
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    10.07.2010
    הודעות
    1
    התקנתי sClient התחברתי נכנסתי לגאטר אחרי כמה שניות התנתק
    והsClient מחובר והשגיאה אומרת שאני צריך להתחבר
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    02.04.2012
    עיר
    מבועים
    הודעות
    2,733
    יש לך אולי תמונה להראות לי כדי שאדע מה לעשות?
    1.תנסה לעשות User Recovery ולעשות ססמא חדשה אם הבעיה היא שאתה לא מצליח להתחבר, ואז יהיה לך ססמא חדשה.
    2.תנסה לצאת מה Sclient ממש כי כנראה זה צריך לעשות עדכונים.
    אם לא יעבוד כל מה שאמרתי שלח לי הודעה במירק vG|LAstStand או דבר איתי בוונט
    [IMG]http://up400.siz.co.il/up3/y2edmg5nmz45.gif[IMG]
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    27.08.2011
    הודעות
    1,012
    צא מה CS תחבה תSC לגמרי ,תפעיל מחדש תSC וכנס לCS
    זה תמיד עובד
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    12.02.2012
    הודעות
    432
    תכבה את הSclient ותצא לגמרי מהסטים ואז תנסה שוב
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    27.08.2011
    הודעות
    1,012
    נכתב במקור על ידי legend77
    תכבה את הSclient ותצא לגמרי מהסטים ואז תנסה שוב
    מעתיקן!!
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    12.02.2012
    הודעות
    432
    מה מעתיקן אני אמרתי לצאת לגמרי מסטים כי לי זה תמיד עובד ככה.
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    27.08.2011
    הודעות
    1,012
    :
    נכתב במקור על ידי legend77
    מה מעתיקן אני אמרתי לצאת לגמרי מסטים כי לי זה תמיד עובד ככה.



    לנושא,
    הסתדר לך או שעדיין זה עושה את אותה בעיה ?
    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    09.03.2012
    הודעות
    136
    גם לי זה קורה
    רק ריסטרט למחשב רקקק
    vG|Ori
    שתף ב-Google+

  9. #9
    הצטרף בתאריך
    12.07.2010
    עיר
    יקנעם
    הודעות
    2,070
    גם לי זה קורה..
    שמע אין לזה פתרון אחד
    צריך לדבר עם Sclient
    שתף ב-Google+

הרשמה