תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 9 מ 9
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    27.03.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    445
    אני צריך פקודה לaduty/ וגם פקודה להוריד תaduty/ שיהיה אפשרות רק דרך רקון

    ופקודה לשנות סקינים שיהיה רק דרך רקון

    אה ואני צריך גם אנימים של crack smoke drink וכל השאר אם אתם יכולים להביא לי בסקריפט זה יהיה טוב

    ויש לי עוד בעיה הורדתי תמוד של גודפאדר עכשיו ערכתי אותו וזה עכשיו יש לי בעיה שאני עושה /duty זה אומר לי שאני לא שוטר ואני כן שוטר שניתי דרך הקבצי שרת בleader שינתי ל1 שזה officer

    ומערכת קניית מכוניות שיהיה רק buycar/ /sellcar /park זהו

    פקודה do/

    ודבר אחרון אנטי צ'יט לכסף

    תודה רבה רבה לעוזרים
    נערך לאחרונה על ידי eLc; 31.07.2009 בשעה 03:59.
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    12.10.2008
    הודעות
    383
    בקשתה לא הרבה בכלל מערכת ANTI CHEAT ומערכת רכבים תחפש באינטרנט אף אחד לא יביא לך מערכות שיצרו לשרתים פרטים לגבי ה DO אותו דבר כמו פקודת /me רק תערוך אותה ותוסיף (()) בשם של השחקן, לגבי ה DUTY, פשוט מאוד

    קוד:
    	if (strcmp(cmd, "/aduty", true) ==0 )
    	{
    	if(!IsPlayerAdmin(playerid)){return 1;}

    כמובן והקוד של ה DUTY שלך

    לגבי האנימציות הנה נראה לי התכוונת drunk לא drink

    קוד:
        if (strcmp("/crack", cmdtext, true) == 0) {
              LoopingAnim(playerid, "CRACK", "crckdeth2", 4.0, 1, 0, 0, 0, 0); // Dieing of Crack
    		  return 1;
    	}
    	if(strcmp(cmd, "/smoke", true) == 0)
        {
            if (!strlen(cmdtext[7])) return SendClientMessage(playerid,0xEFEFF7AA,"USAGE: /smoke 1");
        	switch (cmdtext[7])
        	{
            	case '1': LoopingAnim(playerid,"SMOKING", "M_smklean_loop", 4.0, 1, 0, 0, 0, 0); // male
            	default: SendClientMessage(playerid,0xEFEFF7AA,"USAGE: /smoke 1");
        	}
        	return 1;
        }
            if(strcmp(cmd, "/drunk", true) == 0) {
    		LoopingAnim(playerid,"PED","WALK_DRUNK",4.1,1,1,1,1,1);
    		return 1;
        }

    תחזיר לי תשובה אם עובד לך :] תהנה.
    נערך לאחרונה על ידי Psyd0x; 31.07.2009 בשעה 07:20.
    Pawn // HTML // PHP // JAVA
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    19.04.2007
    עיר
    נהריה.
    הודעות
    5,269
    לגבי הקוד של הדיוטי,זהה לא ממש ככה.
    הוא רוצה שרק לאדמין ברקון יהיה אפשרות לעשות אותוו,אז אם הוא יהיה מחובר לרקון ויעשה/adduty אז זה לא יעשה לו כלום,י הוא כבר מחובר.
    זה צריך להיות ככה:
    [php]
    if (strcmp(cmd, "/aduty", true) ==0 )
    {
    if(!IsPlayerAdmin(playerid)) {
    SendClientMessage(playerid,colorid," you are not a admin! ");
    }
    else
    {
    SendClientMessageToAll(coloird," someone is the admin");
    // ואז את הקוד שמוסיף אדמין לשרת שלך,יעני שבודק אם הוא אדמין
    }
    return 1;
    }
    [/php]
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    27.03.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    445
    שמע לא עובד לי כלום ממה שהבאת לי אני שם את האנימציות במוד זה עושה לי ארור LoopingAnim

    וsmoke לא עובד בכלל הוא עושה לי אל תשלח במוד ותaduty כבר לא צריך אחי יוסי הביא לי אבל יוסי אני עושה aduty וזה לא מחליף לי תצבע לצהוב ותביא לי גם פקודה להוריד aduty סבבה? תודה מראש אני יחזור יותר מאוחר
    נערך לאחרונה על ידי eLc; 31.07.2009 בשעה 13:15.
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    19.04.2007
    עיר
    נהריה.
    הודעות
    5,269
    נכתב במקור על ידי eLc
    שמע לא עובד לי כלום ממה שהבאת לי אני שם את האנימציות במוד זה עושה לי ארור LoopingAnim

    וsmoke לא עובד בכלל הוא עושה לי אל תשלח במוד ותaduty כבר לא צריך אחי יוסי הביא לי אבל יוסי אני עושה aduty וזה לא מחליף לי תצבע לצהוב ותביא לי גם פקודה להוריד aduty סבבה? תודה מראש אני יחזור יותר מאוחר
    חן? תקשיב אני הבאתי לך דוגמא,נגיד במקום לעשות את ה SOMEONE IS ADMIN
    אתה יכול לעשות את זה יותר מורכב[ורצוי] שיהיה רשום את השם שלו
    אבל זה לא ממש עוזר לך,אם רק העתקת,י בדוגרי הקוד הזה רק בודק אם אתה אדמין של רקון-אם כן,הוא רק שולח הודעה,שים לב למה שרשמתי בכתום [ // ] ששם אתה צריך להשים את הפקודה שהופכת את השחקן,לאדמין
    וב /offdutuy תעשה בדיוק אותו דבר,רק שהפקודה עושה ההפך,מורידה את השחקן מהאדמין.
    הגיון
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    27.03.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    445
    לא הבנת אחי אני רוצה שאני יעשה דיוטי אז זה ישנה אותי לצבע צהוב בtab ואז שאני מוריד את הדיוטי אז זה יעשה אותי לבן בtab ובלתי נראה במפה מבין אחי?
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    12.10.2008
    הודעות
    383
    למעלה:

    קוד:
    new gPlayerUsingLoopingAnim[MAX_PLAYERS];

    קוד:
    OnePlayAnim(playerid,animlib[],animname[], Float:Speed, looping, lockx, locky, lockz, lp)
    {
        if (gPlayerUsingLoopingAnim[playerid] == 1) TextDrawHideForPlayer(playerid,txtAnimHelper);
    	ApplyAnimation(playerid, animlib, animname, Speed, looping, lockx, locky, lockz, lp);
    	animation[playerid]++;
    }
    
    //-------------------------------------------------
    
    LoopingAnim(playerid,animlib[],animname[], Float:Speed, looping, lockx, locky, lockz, lp)
    {
    	if (gPlayerUsingLoopingAnim[playerid] == 1) TextDrawHideForPlayer(playerid,txtAnimHelper);
        gPlayerUsingLoopingAnim[playerid] = 1;
        ApplyAnimation(playerid, animlib, animname, Speed, looping, lockx, locky, lockz, lp);
        TextDrawShowForPlayer(playerid,txtAnimHelper);
        animation[playerid]++;
    }
    
    //-------------------------------------------------
    
    StopLoopingAnim(playerid)
    {
    	gPlayerUsingLoopingAnim[playerid] = 0;
        ApplyAnimation(playerid, "CARRY", "crry_prtial", 4.0, 0, 0, 0, 0, 0);
    }
    Pawn // HTML // PHP // JAVA
    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    16.02.2008
    הודעות
    3,329
    למה לא? נבנה לך את הכוווול עכשיו!

    =\
    תלמד לתכנת בפורום הזה ותעשה את זה לבד.. המטרה של הפורום הזה היא ללמוד לתכנת, לא לבקש קודים ודברים מוכנים..
    שתף ב-Google+

  9. #9
    הצטרף בתאריך
    15.10.2006
    עיר
    Los Santos, LSRP
    הודעות
    1,938
    על הדיבור הזה,
    לא מגיע לך עזרה..

    Hyper
    שתף ב-Google+

הרשמה