תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 10 מ 10
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    30.06.2008
    הודעות
    3,213
    איך אני עושה פקודה כמו נגיד NRG/

    ושזה ישגר אופנוע לשחקן ויכניס את השחקן אוטומטית לתוך הרכב

    תודה מראש לכל העוזרים.

    ResiDenT
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    20.07.2008
    עיר
    אחוזת אתרוג
    הודעות
    3,890
    [php]if (strcmp("/nrg",cmdtext, true,10) == 0)
    {
    GetPlayerPos(playerid,X,Y,Z);
    CreateVehicle(522,X,Y,Z,10,10,0,0);
    PutPlayerInVehicle(playerid, NRG, 0);
    SendClientMessage(playerid,0xB3BF64FF,"NRG 500 Recieved");
    return 1;
    }[/php]
    [PHP]new NRG;[/PHP]
    וגם זה למעלה אל תשכח:[php]new Float:X,Float:Y,Float:Z;[/php]
    מקווה שעזרתי
    תוכל למצוא עוד על הפונקציה כאן:http://wiki.sa-mp.com/wiki/PutPlayerInVehicle
    נערך לאחרונה על ידי Elci; 03.03.2009 בשעה 12:28.
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    13.02.2008
    עיר
    נצרת עילית
    הודעות
    4,315
    עשית דבר ממש לא נכון.
    אתה צריך לפתוח משתנה חדש לCreateVehicle ובPutPlayerInVehicle אתה שם במקום ה-522 את המישתנה שעשית.

    Xbox 360 Slim 250GB Owner
    HardUrchin7
    ^זמני^
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    20.07.2008
    עיר
    אחוזת אתרוג
    הודעות
    3,890
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    03.01.2009
    הודעות
    39
    תעשה ככה בלי new בלי כלום.

    [PHP]
    if(!strcmp(cmd,"/nrg",true)) {
    new Float[3];
    GetPlayerPos(playerid, P[0], P[1], P[2]);
    CreateVehicle(522,P[0]+3,P[1],P[2],1,1,0,3000);
    SendClientMessage(playerid, 0xFFFF00AA, "שיגרת אופנוע בהצלחה תהנה ");
    PutPlayerInVehicle(playerid, nrg, 0);
    return 1;
    }
    [/PHP]

    תהנה.
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    7,005
    ^ תיקון:
    [PHP]
    if(!strcmp(cmd,"/nrg",true)) {
    new Float[3], nrg;
    GetPlayerPos(playerid, P[0], P[1], P[2]);
    nrg = CreateVehicle(522,P[0]+3,P[1],P[2],1,1,0,3000);
    SendClientMessage(playerid, 0xFFFF00AA, "שיגרת אופנוע בהצלחה תהנה ");
    PutPlayerInVehicle(playerid, nrg, 0);
    return 1;
    }
    [/PHP]
    [email protected]

    They say that dreams are memories. Memories of another life.
    - And what do you believe?
    I never rule out anything.
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    30.06.2008
    הודעות
    3,213
    פעם ראשונה אני רואה Float[3] מישהוא יכול להסביר לי מה זה ?

    ותודה על הפקודה

    ResiDenT
    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    22.03.2007
    הודעות
    9,036
    תודה עמית אשתמש בזה .
    שם פרטי : אופיר .
    לשעבר מנהל קהילת IDM.
    שתף ב-Google+

  9. #9
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    7,005
    נכתב במקור על ידי ☼ResiDenT☼
    פעם ראשונה אני רואה Float[3] מישהוא יכול להסביר לי מה זה ?

    ותודה על הפקודה
    משתנה מסוג Float (התג שלו הוא Float).
    משתנה רגיל
    (לדוגמה new blah;)
    יכול להיות מספר 0 1 9 919938 וכל מה שעולה לך בראש
    ויכול להיות גם תו (שבעצם כל תו הוא מספר וכל מספר הוא תו) - 'a' 'A'...
    משתנה מסוג Float
    (לדוגמה new Float:blah;)
    יכול להיות רק מספר פלואט, לדוגמה: 0.0 1.3 999.343 487847.2430 ...
    יש עוד המון סוגי משתנים.
    [email protected]

    They say that dreams are memories. Memories of another life.
    - And what do you believe?
    I never rule out anything.
    שתף ב-Google+

  10. #10
    הצטרף בתאריך
    30.06.2008
    הודעות
    3,213
    נכתב במקור על ידי Amit_B
    משתנה מסוג Float (התג שלו הוא Float).
    משתנה רגיל
    (לדוגמה new blah;)
    יכול להיות מספר 0 1 9 919938 וכל מה שעולה לך בראש
    ויכול להיות גם תו (שבעצם כל תו הוא מספר וכל מספר הוא תו) - 'a' 'A'...
    משתנה מסוג Float
    (לדוגמה new Float:blah;)
    יכול להיות רק מספר פלואט, לדוגמה: 0.0 1.3 999.343 487847.2430 ...
    יש עוד המון סוגי משתנים.
    אה חשבתי זה משהוא זה משנה משהוא מה new Float:X, Float:Y, Float:Z

    הבנתי .. תודה אחשיליייי (חחח התכוותי לרשום Float: P ויצא לי )

    ResiDenT
    שתף ב-Google+

הרשמה