תפריט ראשי

12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 20 מ 31
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    20.02.2009
    הודעות
    20
    שלום רציתי מדריך
    ל PWN איך אני שם אוביקטים בעמצא מישחק יש לי מוד RP
    אז אני רוצה לשים לשוטרים שהם יוכלו לחסום את הכביש אם האוביקט

    תודה ענקית ! =]
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    22.03.2007
    הודעות
    9,036
    MTA
    שם פרטי : אופיר .
    לשעבר מנהל קהילת IDM.
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    20.07.2008
    עיר
    אחוזת אתרוג
    הודעות
    3,890
    הסברתי לך בפורום מתחרה!!אתה צריך לשמור במשתנה את המיקום שלו
    ואז ליצור את האובייקט לידו ע"י שימוש במשתנה שמור ד"א אם אתה לא יודע את זה איך אתה רוצה לבנות מוד RP???
    הנה קח פקודה..:[php] if(strcmp(cmd, "/roadb", true) == 0)
    {
    if(GetPlayerSkin(playerid) == id)
    {
    new Float:X,Float:Y,Float:Z;
    GetPlayerPos(playerid,X,Y,Z);
    CreateObject(Objectid,X,Y+2,Z);
    return 1;}
    }[/php]
    נערך לאחרונה על ידי Elci; 25.02.2009 בשעה 00:03.
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    29.12.2008
    עיר
    ירושלים
    הודעות
    3,876
    MTA

    אתה גם צריך להשתמש באתר של המרת קודים שמתאימים לפאון !
    בברכה, קובי.

    יצירת קשר: [email protected]




    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    20.07.2008
    עיר
    אחוזת אתרוג
    הודעות
    3,890
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    20.02.2009
    הודעות
    20
    אנשים אני רוצה מתי שישי פעילות בשרת נגיד שוטר שרוצה לחסום את הכביש יסים איזה אובייקט
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    30.06.2008
    הודעות
    3,213
    נכתב במקור על ידי kobrasek050
    אנשים אני רוצה מתי שישי פעילות בשרת נגיד שוטר שרוצה לחסום את הכביש יסים איזה אובייקט
    אתה רוצה אובייקט מסויים ?

    הכוונה שאם תעשה פקודה כמו SetObj/ יופיע האובייקט שרצית[כמו נגיד קיר או שער]

    או שאתה רוצה לעשות פקודה מסויימת ואחריה את האיידי של האובייקט ואז יופיע האובייקט הזה ?

    כמו נגיד SetObj 980/ זה יעשה שיופיע מולך האובייקט שהאיידי שלו זה 980 [שזה שער]

    תגיד לי מה אתה רוצה אני יכין לך פקודה...

    ResiDenT
    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    20.07.2008
    עיר
    אחוזת אתרוג
    הודעות
    3,890
    נכתב במקור על ידי elci
    הסברתי לך בפורום מתחרה!!אתה צריך לשמור במשתנה את המיקום שלו
    ואז ליצור את האובייקט לידו ע"י שימוש במשתנה שמור ד"א אם אתה לא יודע את זה איך אתה רוצה לבנות מוד RP???
    הנה קח פקודה..:[php] if(strcmp(cmd, "/roadb", true) == 0)
    {
    if(GetPlayerSkin(playerid) == id)
    {
    new Float:X,Float:Y,Float:Z;
    GetPlayerPos(playerid,X,Y,Z);
    CreateObject(Objectid,X,Y+2,Z);
    return 1;}
    }[/php]
    הנה רק תשנה את ID לאיידי של הדמות של השוטר...
    מקווה שעזרתי...
    שתף ב-Google+

  9. #9
    הצטרף בתאריך
    20.02.2009
    הודעות
    20
    C:\Documents and Settings\Administrator\ùåìç&#2 39; äòáåãä\samp02Xserver .win32\gamemodes\new.pwn(19527) : warning 202: number of arguments does not match definition
    C:\Documents and Settings\Administrator\ùåìç&#2 39; äòáåãä\samp02Xserver .win32\gamemodes\new.pwn(19527) : warning 202: number of arguments does not match definition
    C:\Documents and Settings\Administrator\ùåìç&#2 39; äòáåãä\samp02Xserver .win32\gamemodes\new.pwn(19527) : warning 202: number of arguments does not match definition
    Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
    Header size: 6308 bytes
    Code size: 1285064 bytes
    Data size: 2310624 bytes
    Stack/heap size: 16384 bytes; estimated max. usage=4904 cells (19616 bytes)
    Total requirements: 3618380 bytes
    3 Warnings.

    יש שגיאהההההההה
    נערך לאחרונה על ידי kobrasek050; 25.02.2009 בשעה 08:21.
    שתף ב-Google+

  10. #10
    הצטרף בתאריך
    20.07.2008
    עיר
    אחוזת אתרוג
    הודעות
    3,890
    שתף ב-Google+

  11. #11
    הצטרף בתאריך
    20.02.2009
    הודעות
    20
    אני יודע איםה לשים את זה ושמתי את זה וזה עושה לי רק בעיות =\

    הנה לך השורה
    CreateObject(7191,X,Y+2,Z);
    נערך לאחרונה על ידי kobrasek050; 25.02.2009 בשעה 08:39.
    שתף ב-Google+

  12. #12
    הצטרף בתאריך
    20.07.2008
    עיר
    אחוזת אתרוג
    הודעות
    3,890
    שתף ב-Google+

  13. #13
    הצטרף בתאריך
    20.02.2009
    הודעות
    20
    >קשיב זה מקפל והכל אבל זה לא מראה לי תאובייקט במישחק ניסיתי מלא פעמים ולא עובד הוא לא שם לי אותו מה אני עושה??
    שתף ב-Google+

  14. #14
    הצטרף בתאריך
    20.07.2008
    עיר
    אחוזת אתרוג
    הודעות
    3,890
    שתף ב-Google+

  15. #15
    הצטרף בתאריך
    20.02.2009
    הודעות
    20
    עדיין לא עובד =[
    שתף ב-Google+

  16. #16
    הצטרף בתאריך
    20.07.2008
    עיר
    אחוזת אתרוג
    הודעות
    3,890
    שתף ב-Google+

  17. #17
    הצטרף בתאריך
    30.06.2008
    הודעות
    3,213
    עשיתי לך פקודה שאתה רושם את הפקודה ואחריה את האיידי של האובייקט למשל את רוצה את האובייקט מספר 7191 את רושם בשרת cobj 7191/ תהנה אחי.

    בפאבליק:

    [php]public OnPlayerCommandText()[/php]

    אתה רושם את זה:

    [php] if(strcmp(cmd, "/cobj", true) == 0)
    {
    new tmp[256];
    tmp = strtok(cmdtext, idx);
    new object;
    object = strval(tmp);
    if(!strlen(tmp)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "Use: /cobj [objectid]");
    new Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:rZ;
    GetPlayerPos(playerid, X, Y, Z);
    CreateObject(object, X+3, Y+3, Z, 0.0, 0.0,rZ);
    return 1;
    }
    [/php]
    נערך לאחרונה על ידי ☼ResiDenT☼; 26.02.2009 בשעה 01:14.

    ResiDenT
    שתף ב-Google+

  18. #18
    הצטרף בתאריך
    30.06.2008
    הודעות
    3,213
    או שאם אתה רוצה שתעשה את הפקודה Block/ יופיע מולך אובייקט מספר 7191

    אז תעשה ככה

    בפאבליק:

    [php]public OnPlayerCommandText() [/php]

    [php]

    תירשום את זה:

    [php]

    if(strcmp(cmd, "/block", true) == 0)
    {
    new Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:rZ;
    GetPlayerPos(playerid, X, Y, Z);
    CreateObject(7191, X+3, Y+3, Z,0.0, 0.0, rZ);
    SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN, "חסמת את הכביש.");
    return 1;
    }
    [/php]
    נערך לאחרונה על ידי ☼ResiDenT☼; 26.02.2009 בשעה 01:17.

    ResiDenT
    שתף ב-Google+

  19. #19
    הצטרף בתאריך
    20.02.2009
    הודעות
    20
    תקשיב אחי זה לא שם לי תאובייקט זה רושם לי "חסמתה את הכביש " אבל שום אובייקט לא מופיע מה הבעיה?
    שתף ב-Google+

  20. #20
    הצטרף בתאריך
    30.06.2008
    הודעות
    3,213
    נכתב במקור על ידי kobrasek050
    תקשיב אחי זה לא שם לי תאובייקט זה רושם לי "חסמתה את הכביש " אבל שום אובייקט לא מופיע מה הבעיה?
    תנסה לעשות את הפקודה פעמיים ...

    ResiDenT
    שתף ב-Google+

הרשמה