תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 6 מ 6
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    27.03.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    3,230
    התקנתי היום Windows Vista עשיתי לו Update
    של Service Pack 1 כי הדיסק של ה Windows לפני שנה+
    בקיצור ב Windows Xp עבד לי 100 חלק בלי תזוזה כעת זה עובד לי על 100 ופתאום קופץ ל-20 וחוזר ל-100 וזה גורם לתקיעות במשחק (קיטועים).
    מה אני עושה? דרך אגב אם תוכלו להביא לי לינק להוריד דמויות של 1.6 זה יהיה מעולה.
    כרטיס מסך Radeon Saphire X1800XT 512MB
    AMD Dual Core 3800+ 64Bit
    2 GB Ram
    HD Western Digital 80GB SATA|| 7200 RPM ועשיתי לארד דיסק את האופציית
    RAID.
    כך המחשב אמור להריץ לי את זה הכי חלק שרק אפשר.
    עזרה.
    דרך אגב אם תוכלו להביא לי לינק להוריד דמויות של 1.6 זה יהיה מעולה.
    תודה רבה.
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    07.11.2008
    הודעות
    227
    גם אצלי זה ככה יש לי nvidia 9800 זאת בעיההה
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    27.03.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    3,230
    מה זה זאת בעיה,מה זה השטויות האלה בטוח אפשר לסדר את זה.
    גם לפעמים יש לי לאגים יענו ממש 5 שניות בערך שאתה תקוע במקום ולא יכול לזוז..
    זה קורה פעם ב5 דקות ככה
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    27.03.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    3,230
    some1?
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    20.04.2007
    עיר
    Hiafa
    הודעות
    2,233
    http://www.fileflyer.com/view/dzwMbBK
    link to 1.6 models,and btw put back the Windows XP and hf....
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    03.12.2008
    עיר
    Jerusalem
    הודעות
    901
    send email to
    [email protected]
    or message them in the website
    עוד לא נולד הבן זונה שיעצור את בית"ר.

    שתף ב-Google+

הרשמה