תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 4 מ 4
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    16.11.2007
    הודעות
    259
    אממ אני מנסה להוסיף למוד שזה יהיה ככה:
    oded050: היי (id: 0)

    זה מה שהוספתי:

    public OnPlayerText(playerid, text[])
    {
    new ntext[256];
    format(ntext, 256, "%s (id:%d)", text, playerid);
    SendPlayerMessageToAll(playerid, ntext);
    return false;
    }


    וכשאני אני רושם באנגלית זה טוב, זה טקסט+אידי וכשאני רושם בעיברית זה עושה לי ריבועים כאלה..
    עברתי 2XX הודעות!!!
    -LVL 9-
    LittleMan
    4400 הריגות! ריספקט!!
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    21.12.2006
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    18,172
    אני לא מבין גדול אבל נסה כך:
    public OnPlayerText(playerid, text[])
    {
    new ntext[256];
    format(ntext, 256, " %s (id:%d) ", text, playerid);
    SendPlayerMessageToAll(playerid, ntext);
    return false;
    }

    ההבדל הוא רווח בין ה-" לבין הכתוב...
    Hyper
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    14.11.2007
    הודעות
    6,174
    נכתב במקור על ידי TalBarami
    אני לא מבין גדול אבל נסה כך:
    public OnPlayerText(playerid, text[])
    {
    new ntext[256];
    format(ntext, 256, " %s (id:%d) ", text, playerid);
    SendPlayerMessageToAll(playerid, ntext);
    return false;
    }

    ההבדל הוא רווח בין ה-" לבין הכתוב...
    ממש לא מבין אהה?!

    אני לא מבין בדברים האלה בשיט
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    7,005
    דיון תכנות <_<
    [email protected]

    They say that dreams are memories. Memories of another life.
    - And what do you believe?
    I never rule out anything.
    שתף ב-Google+

הרשמה