תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 7 מ 7
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    27.10.2007
    הודעות
    61
    שלום אני מנסה לשים אם המוד אינסטולר מכוניות זה אומר לי Sucessfuly installed סבבה אני מנסה להיכנס לשחק זה נתקע באמצע הטעינה אפשר עזרה בבקשה?
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    14.11.2007
    הודעות
    6,174
    1. כותרת לא תקינה,קרא חוקים.
    2. תבקש את זה בדיון שאלות ובקשות זה בנעוץ.. http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1074207
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    27.10.2007
    הודעות
    61
    סליחה
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    14.11.2007
    הודעות
    6,174
    לא נורא אחי פשוט תיקרא חוקים..
    קרא חוקים כאן: לחץ כאן!
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    27.10.2007
    הודעות
    61
    רשמתי שם יש מצב אתה בודק לי עכשיו
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    14.11.2007
    הודעות
    6,174
    מה לבדוק?
    אין לי מושג איך פותרים את הבעיה שלך מיצתער..

    לנעול!
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    03.04.2007
    עיר
    טירת כרמל
    הודעות
    2,249
    ככה זה כשלא בודקים כל מוד... נסה לעשות UNINSTALL לחלק מהמודים ותבדוק...

    [[{{((מיסטר קנדה תמיד צודק, אה))}}]]
    חבר קהילת GTA/SAMP
    מ-2007 עד בערך 2010
    -
    המפרט שלי:



    OS: Windows 10 Home 64 bit
    CPU: Intel i7-7700K 4.2 GHz
    Motherboard: ASUS PRIME-B250M-A
    RAM: 16GB (Hynix 8GB DDR4 2400Mhz [x2])
    GPU: ASUS GeForce GTX1070 STRIX OC 8GB GDDR5
    SSD: 240 GB (222 GB)
    Hard Drive #1: 1 TB (931 GB)
    Hard Drive #2: 1 TB (931 GB)
    שתף ב-Google+

הרשמה