תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 17 מ 17
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    08.06.2007
    עיר
    אשדוד
    הודעות
    1,477
    שלום!
    טוב בניתי פילטר סקריפט שמשגר לכם מכונית נגיד אתם עושים/522 זה משגר לכם NRG-500 אז תהנו...
    הינה ההורדות:
    http://www.upfree.net/download.php?file=854Cars.pwn
    http://www.upfree.net/download.php?file=811Cars.amx
    **מומלץ לאלה שבונים מודים ועושים סרטים.
    טוב יש כזה פילטר אבל אני לא אהבתי אותו כ"כ בגלל שיש שמה כמה מכוניות שלא קיימות נגיד FBI שהאיידי שלה 590 אז זה פשוט משגר מכונית אחרת(בפילטר השני יש באגים) אז בניתי את זה שיש פה את כל סוגיי המכוניות.
    עם יש באגים או שאלות אני תמיד מוכן לעזור בהודעה פרטית בפורום או בוונט [GiP]TrOy
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    26.03.2007
    הודעות
    9,356
    חמוד אבל זה לא ממש בעיה ,זה רק פקודה אחת....
    LeL

    ראו את החתימה שלי מהתאריך
    14/2/09

    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    08.06.2007
    עיר
    אשדוד
    הודעות
    1,477
    נכתב במקור על ידי LeL
    חמוד אבל זה לא ממש בעיה ,זה רק פקודה אחת....
    זה לא פקודה אחת אני רק נתתי דוגמא יש שמה הרבה כאלו אבל אני ניפגשתי הכי הרבה עם הפקודה הזאת
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    14.04.2007
    הודעות
    7,450
    אחלה השקעה!למתכנת מתחיל.
    עדיף לך לעשות את זה בצורה יותר חסכונית ויותר קלה.
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    29.04.2007
    הודעות
    1,916
    WTF ?
    למה עשיתיה את זה כזה מסובך ?
    כול מה שעשיתה אני יכול לעשות בפקודה אחת למשל עשיתי לך כאן
    פעם הבא אל תעשה את זה כזה מסובך.. !
    Yahav
    -----------------------------------------------
    World of Warcraft : Warth Of The Lich King
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    08.06.2007
    עיר
    אשדוד
    הודעות
    1,477
    נכתב במקור על ידי yahav55
    WTF ?
    למה עשיתיה את זה כזה מסובך ?
    כול מה שעשיתה אני יכול לעשות בפקודה אחת למשל עשיתי לך כאן
    פעם הבא אל תעשה את זה כזה מסובך.. !
    וואלה אחי תודה לפעם הבאה אני ידע
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    02.03.2007
    הודעות
    10,546
    כל-הכבוד אני מוריד
    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    7,005
    חחחחחח עשית פה דבר מצחיק
    1. הפקודה /help משמשת להרבה מודים, כך שאנשים לא רוצים הסבר על הפילטר בתוך הפקודה.
    2. כנ"ל עם הפקודה /commands.
    3. בזבוז שורות... ככה חוסכים איזה 500 שורות:
    if(!strcmp(cmd,"/vehicle",true))
    {
    cmd=strtok(cmdtext,idx);
    new Float:X, Float:Y, Float:Z;
    if(!strlen(cmd)
    {
    SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"/v [vehicleid]");
    return 1;
    }
    GetPlayerPos(playerid,X,Y,Z);
    CreateVehicle(strval(cmd),X,Y,Z,0.0,-1,-1,5000);
    return 1;
    }
    ראית? כל הפקודות שעשית בפקודה אחת
    [email protected]

    They say that dreams are memories. Memories of another life.
    - And what do you believe?
    I never rule out anything.
    שתף ב-Google+

  9. #9
    הצטרף בתאריך
    29.04.2007
    הודעות
    1,916
    עמית כבר.. כתבתי לו...
    אין צורך בעוד קוד... !
    Yahav
    -----------------------------------------------
    World of Warcraft : Warth Of The Lich King
    שתף ב-Google+

  10. #10
    הצטרף בתאריך
    02.03.2007
    הודעות
    10,546
    איזה מפחיד זה לתכנת
    שתף ב-Google+

  11. #11
    הצטרף בתאריך
    17.04.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    3,013
    נכתב במקור על ידי PawneR
    חחחחחח עשית פה דבר מצחיק
    1. הפקודה /help משמשת להרבה מודים, כך שאנשים לא רוצים הסבר על הפילטר בתוך הפקודה.
    2. כנ"ל עם הפקודה /commands.
    3. בזבוז שורות... ככה חוסכים איזה 500 שורות:
    if(!strcmp(cmd,"/vehicle",true))
    {
    cmd=strtok(cmdtext,idx);
    new Float:X, Float:Y, Float:Z;
    if(!strlen(cmd)
    {
    SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"/v [vehicleid]");
    return 1;
    }
    GetPlayerPos(playerid,X,Y,Z);
    CreateVehicle(strval(cmd),X,Y,Z,0.0,-1,-1,5000);
    return 1;
    }
    ראית? כל הפקודות שעשית בפקודה אחת

    איפה אני צריך לשים את זה אחי?
    לחזור לGTA מה אתם אומרים?
    שתף ב-Google+

  12. #12
    הצטרף בתאריך
    08.06.2007
    עיר
    אשדוד
    הודעות
    1,477
    נכתב במקור על ידי BaRKiD
    איזה מפחיד זה לתכנת
    יש בזה משהו
    שתף ב-Google+

  13. #13
    הצטרף בתאריך
    02.03.2007
    הודעות
    10,546
    נכתב במקור על ידי Rogue
    איפה אני צריך לשים את זה אחי?
    אולי תוריד את משהו הוא נתן....
    שתף ב-Google+

  14. #14
    הצטרף בתאריך
    19.04.2007
    עיר
    נהריה.
    הודעות
    5,269
    נכתב במקור על ידי Rogue
    איפה אני צריך לשים את זה אחי?
    בתור מודר(אם אתה בכלל קורא לעצמך ככה) אתה אמור לדעת שפקודה צריכה להיות בתור הפובליק OnPlayerCommandsText
    קצת להפעיל את המוח אפעם לא הזיק..וחוץ מזה עמית ויהב..אז צריך לזכור את האידי בעל פה.וזה מעצבן.מילא תעשה (כמו פילטר סקריפט שיש לי) שרושים /nrg500 וזה מביא לך nrg500...שזה ממש קל..אבל כל פקודה זה יעני מוגדרת במקום אחר.נגיד יש /PoliceCars שזה מכוניות משטרה /bikes שזה אופנועים וכו'.הקיצר אחלה השקעה בן.
    שתף ב-Google+

  15. #15
    הצטרף בתאריך
    08.06.2007
    עיר
    אשדוד
    הודעות
    1,477
    נכתב במקור על ידי GiP YossI
    בתור מודר(אם אתה בכלל קורא לעצמך ככה) אתה אמור לדעת שפקודה צריכה להיות בתור הפובליק OnPlayerCommandsText
    קצת להפעיל את המוח אפעם לא הזיק..וחוץ מזה עמית ויהב..אז צריך לזכור את האידי בעל פה.וזה מעצבן.מילא תעשה (כמו פילטר סקריפט שיש לי) שרושים /nrg500 וזה מביא לך nrg500...שזה ממש קל..אבל כל פקודה זה יעני מוגדרת במקום אחר.נגיד יש /PoliceCars שזה מכוניות משטרה /bikes שזה אופנועים וכו'.הקיצר אחלה השקעה בן.
    אחי אני הגדרתי את זה כמו שיש בWIKI.SA-MP את כל הקטדוריות וכל זה וגם את השמות של המכונית
    שתף ב-Google+

  16. #16
    הצטרף בתאריך
    24.05.2007
    הודעות
    7,739
    כל הכבוד...
    תודה..
    שתף ב-Google+

  17. #17
    הצטרף בתאריך
    12.09.2007
    הודעות
    1,435
    כל הכבוד!


    שתף ב-Google+

הרשמה