תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 5 מ 5
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    30.09.2007
    הודעות
    3
    אני יצרתי מוד בעזרת המדריכים שלכם ואני צריך עזרה אני מנסה לשים מכוניות או דמויות
    במקרה הזה זה דמות אבל זה קורה לי גם אם מכוניות וחפצים וכל דבר
    כתוב:
    קוד:
     
    D:\GTA SA\server\gamemodes\idan.pwn(30) : error 021: symbol already defined: "AddPlayerClass"
    בבקשה תעזרו לי
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    19.04.2007
    עיר
    נהריה.
    הודעות
    5,269
    תקשיב..אל תנסה לעשות מוד חדש בלי להוסיף לו כלום..תנסו להוסיף את זה נגיד למוד מוכן..
    lvdm
    sftdm
    cng ועוד המון.. ותלוי אם שמת את זה בשורה
    public OnGameModeInit()
    איפה ששמים את המכונית/פיקאפים/דמויות.
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    30.09.2007
    הודעות
    3
    תשמע המוד עבד לי אבל שניסיתי לשים איזה דמות או מכונית{לא בהתחלה}
    אז זה פתאום עשה את השגיאה
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    03.04.2007
    עיר
    נהריה
    הודעות
    3,161
    זה יוסי-אני במחשב של אחי..אני לא הבנתי את הבעיה שלך..לא יודע איך לעזור..תנסה לעשות את זה על מוד LVDM..
    אבל אתה יודע שזה צריך להיות בערך ככה "AddPlayerClass" ואז כל המספרים..נגיד סתם דוגמא
    נו גם כן עכשיו..לאחי כאן במחשב לא עובד כלום..שמישהו יתן לו משהו..
    אתה שם אתה זה
    AddPlayerClass(0, 1958.3783, 1343.1572, 15.3746, 269.1425, 0, 0, 0, 0, 0, 0);

    ב public OnGameModeInit()
    הבנת? אם לא ..אז אני לא יודע מה הבעיה..

    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    30.09.2007
    הודעות
    3
    את זה אני יודע אבל תשמע זה עושה את eror 21 זה אומר ש ה"AddPlayerClass" כבר נמצא אבל זה לא צריך לעשות את זה
    שתף ב-Google+

הרשמה