תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 8 מ 8
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    22.09.2007
    הודעות
    129
    אוקי, אז היום בבוקר התקנתי מחדש את הסטים, אני נכנס לסרבר, רואה יש לי 100 CHOKE עומד.
    חשבתי זה אולי הסרבר משהו דפוק בו אני נכנס לסתם סרבר אחר רואה גם שם יש לי.
    מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לזה\יודע איך לפתור את הבעיה? נשארתי עם אותו קונפיג בדיוק אז אין לי מושג למה זה קורה.

    חוץ מזה יש לי בעיה עם סטסמי מוד, אני פשוט לא רואה שהוא קיים בסרברים שיש אותו (אני לא רואה סטטיסטיקות בסוף וכו'), אז אם מישהו יודע איך לפתור את זה אשמח מאוד.

    תודה על הזמן שלכם.
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    20.02.2007
    עיר
    חיפה
    הודעות
    3,157
    תרשום ב- userconfig

    cl_updaterate 101
    cl_cmdrate 101
    rate 25000
    לא צ'יטר
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    20.09.2007
    הודעות
    337
    נכתב במקור על ידי penoh
    תרשום ב- userconfig

    cl_updaterate 101
    cl_cmdrate 101
    rate 25000
    ahi tov
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    22.09.2007
    הודעות
    129
    יש לי את כל אלה כבר, זה כנראה בעיה במודם.
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    26.01.2007
    הודעות
    1,493
    נכתב במקור על ידי Janitor
    יש לי את כל אלה כבר, זה כנראה בעיה במודם.
    בעיה במודם! תנתק תתחבר מהתחלה זה לא ממש יעזור, חכה כמה ימים.
    זה היה גם לי! :<
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    13.12.2006
    עיר
    נצרת
    הודעות
    595
    rate 25000 yoter lalan
    rate 20000 better for online
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    הודעות
    1,500
    נכתב במקור על ידי cesiumx
    rate 25000 yoter lalan
    rate 20000 better for online
    הפוך

    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    04.03.2007
    הודעות
    3,031
    ואללה יפה אחי




    "ותעשה לך מלחמה בזלדון רב"
    שתף ב-Google+

הרשמה