תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 11 מ 11
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    14.09.2007
    הודעות
    3
    רק אני שם את הקוד הזה הוא עושה לי מלא אירורים , למרות שלא אמורה להיות בעיהה כלל:

    if(strcmp(cmd, "/race", true))
    {
    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,2028.98, 862.0997, 6.0938);
    }
    else{ SetPlayerPos(playerid,2028.98, 862.0997, 6.0938);
    }
    return 1;
    }
    if(strcmp(cmd,"/airport", true) )
    {
    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,1408.109, 1492.594, 11);
    }
    else{ SetPlayerPos(playerid,1408.109, 1492.594, 11);
    }

    return 1;
    }

    if(strcmp(cmd,"/everest",true)) {
    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,-2323.897, -1599.869, 484);
    }
    else{ SetPlayerPos(playerid,-2323.897, -1599.869, 484);
    return 1;
    }

    if(strcmp(cmd, "/DAIRPORT",true)) {

    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,268.5911, 2499.065, 15);
    }
    else{ SetPlayerPos(playerid,268.5911, 2499.065, 15);
    return 1;
    }
    if(strcmp(cmd, "/TANKMANIA",true)) {

    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,2558.462, -1847.667, 10);
    }
    else
    SetPlayerPos(playerid,2558.462, -1847.667, 10);

    return 1;
    }

    if(strcmp(cmd,"/boat",true)) {
    SetPlayerPos(playerid, 1591.637, 568.1267, 15);
    return 1;
    }
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    17.04.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    3,013
    אחי תנסה לעשות 4 רווחים מתחילת הקוד...
    לחזור לGTA מה אתם אומרים?
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    02.03.2007
    הודעות
    10,546
    1.ברוך הבא חבר!
    2.כנס לפה http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1017073 למטה ואז תחפש מדריכי מודים לרשת (קבצי Pawno) ושרתים ביתיים:!3. בהצלחה!

    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    26.03.2007
    הודעות
    9,356
    היה יותר נורמלי אם הייתה כותב מה השגיאות!
    LeL

    ראו את החתימה שלי מהתאריך
    14/2/09

    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    הודעות
    3,687
    מה זה ????
    |לעזרה| ICQ : 389169879 | בפרטי בפורום|


    ^^זה בנשמע^^
    תגיבו בבקשה
    http://forum.vgames.co.il/showthread...31#post2293731
    Mr_SandwicH - לשעבר
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    17.04.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    3,013
    נכתב במקור על ידי KilloN
    מה זה ????
    תיכנות.....
    לחזור לGTA מה אתם אומרים?
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    7,006
    קודם כל תשמע מה הבעיה ואז אני אתן לך את הקוד
    אז הבעיה:
    קודם כל, בכל פקודה רשמת cmd כשצריך להיות רשום cmdtext.
    cmdtext אלה פקודות רגילות עם ביצוע כלשהו, כמו כל השיגורים שעשית.
    דבר שני: שכחת סוגריים ("{ }") בכל מיני מקומות.
    מעכשיו כשתרצה לעשות שיגור, תעתיק את הפקודות שהכנתי לך, תדביק ותשנה את המיקומים.
    והקודים:
    if(strcmp(cmdtext, "/race", true))
    {
    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,2028.98, 862.0997, 6.0938);
    }
    else{ SetPlayerPos(playerid,2028.98, 862.0997, 6.0938);
    }
    return 1;
    }
    if(strcmp(cmdtext,"/airport", true) )
    {
    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,1408.109, 1492.594, 11);
    }
    else{ SetPlayerPos(playerid,1408.109, 1492.594, 11);
    }
    return 1;
    }
    if(strcmp(cmdtext,"/everest", true) )
    {
    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,-2323.897, -1599.869, 484);
    }
    else{ SetPlayerPos(playerid,-2323.897, -1599.869, 484);
    }
    return 1;
    }
    if(strcmp(cmdtext,"/dairport", true) )
    {
    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,268.5911, 2499.065, 15);
    }
    else{ SetPlayerPos(playerid,268.5911, 2499.065, 15);
    }
    return 1;
    }
    if(strcmp(cmdtext,"/tankmania", true) )
    {
    new playerState = GetPlayerState(playerid);
    if(playerState == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
    new VehicleID; VehicleID = GetPlayerVehicleID(playerid);
    SetVehiclePos(VehicleID,2558.462, -1847.667, 10);
    }
    else{ SetPlayerPos(playerid,2558.462, -1847.667, 10);
    }
    return 1;
    }
    if(strcmp(cmdtext,"/boat",true)) {
    SetPlayerPos(playerid, 1591.637, 568.1267, 15);
    return 1;
    }
    תהנה!
    [email protected]

    They say that dreams are memories. Memories of another life.
    - And what do you believe?
    I never rule out anything.
    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    14.09.2007
    הודעות
    3
    תודההה עזרתי לי מאוד!
    והקוד cmd היה נכון , מכיוון שבתחילת הפונקציה של הקוממנד רשמתי תקוד:
    cmd = strtok(cmdtext, idx);
    ולכן זה עושה לי אוטומטית.
    שתף ב-Google+

  9. #9
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    7,006
    כן, אבל אם תשים cmd זה בכלל לא יעזור, זה ייתן פקודת שיגור כזאת:
    command strtok/
    ואתה רוצה את הפקודה בלי דברים אחריה, רק את הפקודה שתשגר, אז במקרים שיש לך רק פקודה בלי שום דבר אחריה אתה רושם cmdtext
    עכשיו אני אענה בשביל עידן:
    [email protected]

    They say that dreams are memories. Memories of another life.
    - And what do you believe?
    I never rule out anything.
    שתף ב-Google+

  10. #10
    הצטרף בתאריך
    24.12.2006
    עיר
    חולון
    הודעות
    8,833
    יאוו עמית ממש עזרת לי אבל שאני רושם נגיד / זה משתגר לי גם לאנשהו
    בברכה, דור.
    BlacKilleR
    מנהל קהילת TrackMania

    שתף ב-Google+

  11. #11
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    7,006
    תעשה return 1; בסוף הפקודה (אם אין) ואם אין בסוף הפובליק תעשה return 0;
    [email protected]

    They say that dreams are memories. Memories of another life.
    - And what do you believe?
    I never rule out anything.
    שתף ב-Google+

הרשמה