תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 5 מ 5
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    14.09.2007
    הודעות
    3
    אני חדש בתחום , ואני רוצה לעשות טלפורט לאזור מסויים .
    כתבתי תקוד הנ"ל
    if(!strcmp(cmdtext,"/race",true)) {
    SetPlayerPos(playerid, 1443.253, 1523.539, 15);
    SetPlayerAngle(playerid, 0);
    return 1;
    }
    אך לצערי הוא עושה לי שגיאה, מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה ולתקן אותה ?
    תודה , שלומי.
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    הודעות
    3,687
    קותרת לא תכינה
    |לעזרה| ICQ : 389169879 | בפרטי בפורום|


    ^^זה בנשמע^^
    תגיבו בבקשה
    http://forum.vgames.co.il/showthread...31#post2293731
    Mr_SandwicH - לשעבר
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    26.03.2007
    הודעות
    9,356
    אפשר לדעת מה השגיא שזה כותב לך?
    LeL

    ראו את החתימה שלי מהתאריך
    14/2/09

    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    7,006
    if(strcmp(cmd, "/race", true) == 0) {
    SetPlayerPos(playerid, 1443.253, 1523.539, 15);
    SetPlayerFacingAngle(playerid, 0);
    return 1;
    }
    תהנה
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    06.05.2007
    עיר
    חיפה
    הודעות
    5,181
    יש דיון טיכנות ראשי.
    תגיב שם !
    יונתן ליפט.

    מדריך לעבוד על טיפשים
    שתף ב-Google+

הרשמה