תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 8 מ 8
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    24.06.2007
    הודעות
    45
    אני חדש וזה נראה לי שרת אחד הטובים.....אז נכנסתי התחברתי הכל טוב ויפה פתאום זה נתתקע לי לאיזה דקה וממשיך אחרי כמה שניות שוב.? למה זה ככה ואיך אני מתקן את זה.?

    ולמה אני לא רואה בנינים?????
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    17.08.2007
    הודעות
    1,252
    זה במחשב שלך או בSAMP זה לא קשור אלינו
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    24.06.2007
    הודעות
    45
    זה רק בשרת הזה בשרתים הקודמים ששיחקתי זה לא היה ככה..
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    24.06.2007
    הודעות
    45
    בבקשה תענו לי חבל לי ולכם שאפתח נושא חדש.........
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    21.12.2006
    עיר
    חיפה
    הודעות
    4,465
    לא יודע אולי הכרטיס מסך שלך לא טוב
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    24.06.2007
    הודעות
    45
    לאאא אחי המחשב שלי אחד הסוסים........
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    24.12.2006
    עיר
    חולון
    הודעות
    8,833
    הבעיה אצלך העמסת על המחשב בטח כל C מפוצץץץ תשאיר ב C לפחות ג'יגה אחד פנוי תמיד ותדאג שהמחשב שלך לא יהיה מפוצץ או חלקים לא טובים
    בברכה, דור.
    BlacKilleR
    מנהל קהילת TrackMania

    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    29.04.2007
    הודעות
    1,916
    תמחק את המודים שיש לך בסינגל !!!!!!.... (אם יש לך...)
    ואם זה לא יעבוד פשוט תמחק את כול הסאן אנדרס ותתקין מחדש אחי... !!!
    זה אמור לעבוד...
    Yahav
    -----------------------------------------------
    World of Warcraft : Warth Of The Lich King
    שתף ב-Google+

הרשמה