תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 16 מ 16
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    20.10.2006
    הודעות
    4,253
    זה פשוט נשאר ככה שעתיים לא זז.. פירמטתי את המחשב כי גם מחקתי את הסורס בטעות :\

    http://img239.imageshack.us/img239/3245/40723664qz9.jpg

    תעזרו לי בבקשה ניסיתי כל אפשרות שאני יודע .. אולי יש לכם משהו..
    Ask any racer, any real racer. It doesn't matter if you win by an inch or a mile; winning's winning.
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    13.07.2007
    הודעות
    1,181
    נסה לנתק תאינטרנט למשך 5 דקות ואני מאמין שהסטים יעבוד D:

    gL
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    17.01.2007
    הודעות
    1,511
    יכול להיות משו באינטרנט שלך? :\

    אין לי מושג מה הבעיה אבל אולי תנסה להתנתק מהאינטרנט לכמה דקות, אולי יעזור
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    04.01.2007
    הודעות
    843
    try -
    Exit Steam (make sure its not in Processes in Task Manager)
    start -> run -> %temp% -> delete anyting related to steam
    start -> run -> prefetch -> delete anyting related to steam
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    20.10.2006
    הודעות
    4,253
    בעיברית אחי?
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    01.01.2007
    הודעות
    22
    זה בעיה באינטרנט שלך אחי תנסה לבדוק אותו..ומקסימום תסגור את הסטים לכמה דקות ותפעיל מחדש
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    20.05.2007
    הודעות
    2
    לך לתיקייה של סטים ותמחק את ClientRegistry.blob (כשסטים סגור).
    ועכשיו תפעיל שוב ותחכה הרבה זמן עד שזה יעדכן..
    כי השרתים של סטים דפוקים.
    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    05.12.2006
    עיר
    nop
    הודעות
    8,627
    נכתב במקור על ידי inflect
    בעיברית אחי?
    ועוד אני לא טוב באנגלית :|
    שתף ב-Google+

  9. #9
    הצטרף בתאריך
    20.10.2006
    הודעות
    4,253
    נכתב במקור על ידי entire
    ועוד אני לא טוב באנגלית :|
    מה אתה מכוער? אני הבנתי פשוט יפה לעשות את זה?
    שתף ב-Google+

  10. #10
    הצטרף בתאריך
    17.05.2007
    הודעות
    2,860
    נכתב במקור על ידי inflect
    מה אתה מכוער? אני הבנתי פשוט יפה לעשות את זה?
    איפה אני חושב התכוונת במקום "יפה"
    בכל מקרה נתי .. הוא רשם לך start -> run
    בעברית זה - > התחל -> הפעל
    ועוד ..
    שתף ב-Google+

  11. #11
    הצטרף בתאריך
    27.06.2007
    עיר
    אשקלון
    הודעות
    1,919
    אחי גם חי איתה את הבעיה אבל דוד שלי סידר לי אותה אני ישאל אותו
    שתף ב-Google+

  12. #12
    הצטרף בתאריך
    20.10.2006
    הודעות
    4,253
    נכתב במקור על ידי HirEzER
    אחי גם חי איתה את הבעיה אבל דוד שלי סידר לי אותה אני ישאל אותו
    אתה יכול לעזור עכשיו בבקשה :[
    שתף ב-Google+

  13. #13
    הצטרף בתאריך
    04.01.2007
    הודעות
    843
    ניסית מה שהבאתי לך?
    שתף ב-Google+

  14. #14
    הצטרף בתאריך
    22.07.2007
    הודעות
    382
    ניראהלי בעיה באינטרנט שלך אחי
    שתף ב-Google+

  15. #15
    הצטרף בתאריך
    14.05.2007
    הודעות
    213
    תקנה ACC חדש =]
    שתף ב-Google+

  16. #16
    הצטרף בתאריך
    04.08.2007
    הודעות
    74
    נכתב במקור על ידי inflect
    זה פשוט נשאר ככה שעתיים לא זז.. פירמטתי את המחשב כי גם מחקתי את הסורס בטעות :\

    http://img239.imageshack.us/img239/3245/40723664qz9.jpg

    תעזרו לי בבקשה ניסיתי כל אפשרות שאני יודע .. אולי יש לכם משהו..


    אחי אם זה ככה אני יודע מה הבעיה זה קרה גם לי.
    פשוט תתקין את הסורס ואת הסטים מהדיסק.
    אצלי זה עבד
    מקווה שתצליח .
    שתף ב-Google+

הרשמה