תפריט ראשי

12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 20 מ 21
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    26.03.2007
    הודעות
    9,356
    טוב אז רציתי ללמד אותכם משהו קטן שלפני כמה זמן הכרתי ומשהו מגניב ושימושי...
    שבמקרה מישהו ירצה ללמוד תיכנות מהלינקייה שיראה

    אוקי אז נתחיל,
    רוצים מכוניות מסודרות ככה?

    קודם כל , אתם הולכים למקום שאתם רוצים ולוקחים את האוטו שאתם רוצים, נגיד אני לקחתי אופנוע ואני רוצה 10 כאלה שהמרחק ביניהם יהיה דומה
    אז אני לוקח אופנוע מצד אחד ועושה /SAVE
    ואז הולך לצד השני ושיהיה באותה שורה לנסות כמה שיותר, ועוד פעם עושים /SAVE
    לאחר מכן נגשים לתיקייה Gta San Andreas
    ונכנכסים לקובץ savedpositions.txt
    שאמור להופיע לכם לאחר שעשיתם את הפקודה הגלובאלית של השמירה (/SAVE)
    עכשיו מסתכלים על 2 המיקומים של האופנועים , מסתכלים רק על המיקום של ה X ו Y
    לדוגמא :
    AddStaticVehicle(522,1995.2152,2514.8124,13.1005,341.8150,-1,-1); // nrg
    האדום זה הקורד X
    והכחול זה הקורד Y
    עכשיו מסתכלים בין השניהם ומחפשים מה יותר דומה לשני, נגיד אתם רואים שבאחד הקורד Y, ההבדלבין השני הוא רק במספרים עשרוני (מספר שאחרי הנקודה כמו 0.3643)
    זה אומר שאת זה אתם לא צריכים לשנות, נגיד מצאתם שה Y הוא הזה שלא משנים- הדומה לאחר, אז אתם צריכים רק את קורד X.
    אתם מעתיקים את השורה הראשונה של המכונית לPAWNO- למוד שלכם, ושמים אותו בפאבליק : public OnGameModeInit()
    לאחר מכן אתם מעתיקים את ה X ושמים אותו במשתנה vehicleX, דוגמא:
    [PHP]vehicleX = 1995; [/PHP]
    שימו לב, לעגל את המספר כדי שלא יהיה מספר עשרוני כדי לא לקבל אזהרה!
    שימו לב גם שאם הY הוא הדומה לשני אז צריך לעשות את אותם שלבים רק במקום X
    לאחר מכן אתם הופכים את ה X (הזה שלא דומה לשני) וקוראים לו
    vehicleX , דוגמא :
    [PHP]
    AddStaticVehicle(522,vehicleX,2514,13.1005,341.815 0,-1,-1); // nrg
    [/PHP]

    הצלחתם ? יופי! עכשיו אל תעדכנו את המוד עדיין!

    עכשיו נעשה את זה כלולאה, שימו בין ה VEHICLEX לקוד של האוטו את הקוד הבא:
    [PHP]for(new i = 0; i <= 15; i++) [/PHP]
    תשנו את ה 15 לכמה מכוניות שאתם רוצים!
    עכשיו פתחו סוגריים בין הלולאה לקוד של האוטו ולאחר הקוד של אוטו ככה שמה שיוצא לנו הוא:
    [PHP]
    vehicleX = 1995;
    for(new i = 0; i <= 15; i++)
    {
    AddStaticVehicle(522,vehicleX,2514,13.1005,341.815 0,-1,-1); // nrg
    }
    [/PHP]

    אבל זה לא הכל, אם נריץ את זה ככה נקבל 15 אופנועים באותו מקום, לכן צריך לעשות שבכל פעם שהלולאה תסתובב , זה ישנה את המרחק קבוע, לכן נוסיף בתוך הלולאה את הפקודה
    [PHP]vehicleX = vehicleX + 2[/PHP]
    שימו לב! במקרה שאתם מוסיפים אוטו או משהו גדול , תשנו את ה "2" למספר מתאים, כי 2 זה הרוחק שאני רוצה שיהיה בין כל אופנוע, במקרה של גיפ לדוגמא תנסו לעשות 5 נגיד.
    שימו לב! תעגלו את המספר 2 גם! במקרה של 2.0 או 2.743 וכו', זה יכתוב לכם אזהרה!

    מה שיצא לנו זה :
    [PHP]
    vehicleX = 1995;
    for(new i = 0; i <= 15; i++)
    {
    AddStaticVehicle(522,vehicleX,2514,13.1005,341.815 0,-1,-1); // nrg
    vehicleX = + 2;
    }
    [/PHP]

    עכשיו, במקרה שהאוטו/אופנוע או מה שזה לא יהיה, יעשה את השורה לכיוון אחר אחר ממה שרציתם, תשנו את ה
    [PHP] vehicleX = + 2[/PHP]
    ל
    [PHP]vehicleX = - 2[/PHP]

    עוד נקודה: אם המכוניות אצלכם בטור ולא בשורה, זה אומר שעשיתם לקורד הלא נכון,נגיד עשיתם בטעות ל X במקום ל Y

    עכשיו מי שקרא את המדריך הזה עכשיו ורואה את התגובות זה התגובות הישנות כי אז המדריך לא עבד, לכן עדכנתי ושיפרתי אותו בהרבה כדי שמי שיכנס ללינקייה ויראה את המדריך יבין איך עושים את זה.

    תהנו!

    ------הערה: הסקריפט מעודכן!------
    LeL

    ראו את החתימה שלי מהתאריך
    14/2/09

    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    21.12.2006
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    18,172
    כל הכבוד!
    לינקייה
    Hyper
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    21.07.2007
    הודעות
    5
    יפה, אבל איך משנים את הצבע של הגלגלים....
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    21.12.2006
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    18,172
    נכתב במקור על ידי Rozmarin
    יפה, אבל איך משנים את הצבע של הגלגלים....
    אתה בא לצחוק פה על מישהו?
    אי אפשר לשנות צבע של גלגלים, כל מי ששיחק אי פעם סאן אנדרס יודע את זה...
    Hyper
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    07.03.2007
    עיר
    ראשון לציון
    הודעות
    1,379
    חחח... טל צוחק ואגב? הכי חשוב יפה מאוד השקעה טובה המשך כך
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    26.03.2007
    הודעות
    3,330
    יפה מאוד רק יש לי שאלה:
    לפי מה שהבנתי הקוד יוצר 15 מכוניות.
    זה מוריד מהמקום הפנוי של המכוניות בשרת 15 או אחד בגלל הסקריפט?
    לפי הקוד זה נראה 1 אבל ההגיון אומר 15...

    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    14.04.2007
    הודעות
    7,450
    נחמד מאוד!
    סקריפט זה לא זה פונקציה.
    לפי דעתי יותר מחמד למקם את המכוניות בעצמי.
    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    19.04.2007
    עיר
    נהריה.
    הודעות
    5,269
    זה שאחלה של דבר..המשך כך!
    שתף ב-Google+

  9. #9
    הצטרף בתאריך
    08.06.2007
    עיר
    אשדוד
    הודעות
    1,477
    אחלה מדריך
    שתף ב-Google+

  10. #10
    הצטרף בתאריך
    11.11.2006
    הודעות
    379
    כל הכבוד על היוזמה תמשיך להביא עוד קודים כאלו זה בהחלט יכול לתרום למפתחים החדשים שלנו.

    בכל הקשור לשרת ה- Role Play ניתן לשלוח מייל אלי:[email protected]
    שתף ב-Google+

  11. #11
    הצטרף בתאריך
    04.05.2007
    עיר
    ראשון לציון
    הודעות
    8,768
    לא הבנתי מה ז"א LOOP ....לא הסברת את הסקריפט נכון לדעתי...אני עדיין לא הבנתי מה הוא עושה ...
    מנהל פורום GTA. אדמין בשרת ה-DM.אדמין בשרת ה-Ventrilo.
    לפניות\בקשות ועזרה - [email protected]
    _____________________________________
    שתף ב-Google+

  12. #12
    הצטרף בתאריך
    26.03.2007
    הודעות
    9,356
    ZEZIMA , אם אתה לא יודע כל כך אנגלית , זה לולאה , אתה כותב כמה פעמים זה יחזור על עצמו , הסקריפט הזה בשביל להוסיף מכוניות נגיד אתה רוצה להוסיף 15 מכוניות זה ליד זה, אתה עושה לולאה עם הפקודה להוסיף אוטו , ועושה שכל פעם שהלולאה תחזור , זה ישנה ב(אתה בוחר) את המרחק בין כל אוטו , כאילו כל פעם זה מוסיף למספרים של המיקום וככה זה משנה את המיקום במדויק.
    LeL

    ראו את החתימה שלי מהתאריך
    14/2/09

    שתף ב-Google+

  13. #13
    הצטרף בתאריך
    01.08.2007
    הודעות
    2,244
    כל הכבוד תגיד איזה שפה זה?
    java?
    שתף ב-Google+

  14. #14
    הצטרף בתאריך
    26.03.2007
    הודעות
    9,356
    המדריך עודכן ושופץ! תגובות!
    LeL

    ראו את החתימה שלי מהתאריך
    14/2/09

    שתף ב-Google+

  15. #15
    הצטרף בתאריך
    17.04.2007
    עיר
    חדרה
    הודעות
    3,013
    סבבה אחלה של מדריך כל הכבוד לך
    לחזור לGTA מה אתם אומרים?
    שתף ב-Google+

  16. #16
    הצטרף בתאריך
    01.02.2007
    עיר
    נחלים
    הודעות
    8,734
    אחלה מדריך
    צחי
    Hyper
    שתף ב-Google+

  17. #17
    הצטרף בתאריך
    26.03.2007
    הודעות
    9,356
    רק 2 תגובות?
    LeL

    ראו את החתימה שלי מהתאריך
    14/2/09

    שתף ב-Google+

  18. #18
    הצטרף בתאריך
    02.03.2007
    הודעות
    10,546
    פששש יפה מאוד לל עובד לי
    שתף ב-Google+

  19. #19
    הצטרף בתאריך
    01.08.2007
    הודעות
    2,244
    יפה[email protected][email protected]$#@#$%

    מאוד!!!!!
    שתף ב-Google+

  20. #20
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    הודעות
    3,687
    יפה
    |לעזרה| ICQ : 389169879 | בפרטי בפורום|


    ^^זה בנשמע^^
    תגיבו בבקשה
    http://forum.vgames.co.il/showthread...31#post2293731
    Mr_SandwicH - לשעבר
    שתף ב-Google+

הרשמה