תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 4 מ 4
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    26.05.2007
    הודעות
    2
    שלום לכולם,

    הורדתי והתקנתי את Himachi בגרסא 1.0.2.2 ואפילו הצלחתי ליצור רשת ולחבר אליה חברים אחרים.
    הבעיה מתחילה במשחק עצמו: אחרי כמה שניות במסך ה- Multiplayer -> Network המחשב כולו מתנתק מהאינטרנט.

    אני מחובר דרך מודם-ראוטר סטנדרטי של בזק, שאין לו הגדרות מיוחדות ואת החיבור לאינטרנט אני עושה דרך המחשב שלי ולא דרך הגדרות הראוטר (כמו בנתב אלחוטי).

    מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע איך לפתור אותה...?

    אשמח לעזרה.
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    01.03.2007
    עיר
    כפר סבא
    הודעות
    2,540
    ברוך הבא
    נסה להשתמש בפתרון הבעיות של מדריך ההאמאצ'י




    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    26.05.2007
    הודעות
    2
    ניסיתי לעשות את מה שכתוב במדריך, אבל זה לא עוזר לי.
    הבעיה היא שזה גורם לניתוק של המחשב מהאינטרנט, ורק אחרי כמה דקות אפשר להתחבר חזרה (עד אז אני רק מקבל הודעה של ניסיון ישה ל- PPPoE, ואני לא מצליח להגיע לשלב של אישור היוזר והסיסמא מול ספק האינטרנט).
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    12.04.2007
    עיר
    מרכז
    הודעות
    229
    le1981, מה שאתה אומר כרגע - לא יכול להגרם מHamachi, כי ל-Hamachi אין הגדרות ניתוק.
    הגדרות ניתוק יכולות להמצא ב:
    דפדפן, חייגן (במקרה שלך, פרוטוקול לא נכון של הראוטר, לדוגמא MUC וכד')
    או בניתוק אפשרי של ספק הכוח שלך לכ. הרשת. גישה ל-PPP0E (Point to point protocol over ethernet).

    זו שגיאה שמגיעה מהכיוון של כ. הרשת בעיקרון - מוכרת כ-676 או 678.
    ההצעה שלי אליך? נסה להתקין מחדש את הדרייברים של כ. הרשת, והגדר את הראוטר מחדש.
    אם הבעיה נמשכת, רצוי לבדוק הגדרות ניתוק ומשאבי מערכת (זיכרון, מעבד), ואם כלל הפתרונות ימוצו - אני ממליץ לבצע netsh (איפוס רכיבי רשת) ע"מ לאפס הגדרות שייתכנו כשגויות במרוצת הזמן.

    אם תצטרך הדרכה/הסברה - אשמח לעזור.
    There's no escape once it sets its eyes on you
    שתף ב-Google+

הרשמה