תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 10 מ 10
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    24.12.2006
    הודעות
    2,271
    אוקיי אז זה התחיל מהתמול נכנסתי לשרת כמו תמיד אני עושה
    /vid_restart
    זה עושה את זה 3-4 שניות ככה בקיצור הכל נורמלי ואני משחק הכל טוב ויפה.
    אתמול נכנסתי לשרת עשיתי vid_restart לוקח לו לטעות משהו כמו 2 דקות או יותר ואז זה יוצא לי מהמשחק זה עושה לי isconnected For Unknown Reason.
    ושזה לפעמים נכנס לי אז יש לי 0.6 -0.8 FPS בדיוק ככה ותדמיינו איך זה פשוט איטיות ענקית...
    תנסו לעשות בקונסול רגע /com_maxfps 1
    בדיוק ככה. גם שזה יוצא לי אז התפריט, הדך הראשי גם באותה איטיות.
    וכשזה נכנס לי אני בודק מה הMAXֹFPS שלי וזה מראה לי רגיל.. שזה 125... ובעצם יש לי 0.6 . FPS...
    אם מישהו יודע בקשה עזרה למה שתיהיה סיבה שזה יקרה פתאום זה קרה לי! תמיד עשיתי vid_restart והכל היה טוב.
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    20.10.2006
    עיר
    ראשון
    הודעות
    3,194
    ושאתה עושה ריסט הכל עובד כמו שצריך?
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    05.11.2006
    עיר
    גדגדש
    הודעות
    2,708
    לא יכול לעזור לך בבעיה אבל אני לא מבין למה לעשות VID RESTART כל פעם שנכנסים לשרת
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    24.12.2006
    הודעות
    2,271
    ריסט למחשב? אם כן אז לא. ואם למשחק אז גם לא כל מה שקשור לריסט זה לא.
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    18.11.2006
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    615
    זה קורה מתי שאתה מעדכן את האנטי וירוס או כל תוכנה אחרת עידכונים וכל זה זה מוריד FPS..
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    24.12.2006
    הודעות
    2,271
    נכתב במקור על ידי FrAgOn
    לא יכול לעזור לך בבעיה אבל אני לא מבין למה לעשות VID RESTART כל פעם שנכנסים לשרת
    לא יודע אני חייב כה הזה הקונפיג שלי צריך לעשות את זה כדי שהגרפיקה תיהיה מה שצריך כמו שבקונפיג.. וזה גם לא משנה אני תמיד ככה.
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    24.12.2006
    הודעות
    2,271
    נכתב במקור על ידי nickj
    זה קורה מתי שאתה מעדכן את האנטי וירוס או כל תוכנה אחרת עידכונים וכל זה זה מוריד FPS..
    למה נראה לך אני מעדכן אנטיווירוס כבר שנתיים כל יום.
    שתף ב-Google+

  8. #8
    הצטרף בתאריך
    20.10.2006
    עיר
    ראשון
    הודעות
    3,194
    אתה יכול לחפש בדברים הקטנים שהתקנת לאחרונה, אבל זה סתם סיפור מיותר לדעתי.

    אני ממליץ לך לנצל את ההזדמנות ולפרמט את המחשב
    שתף ב-Google+

  9. #9
    הצטרף בתאריך
    24.12.2006
    הודעות
    2,271
    תאמת עכשיו הבנתי למה זה בגלל שערבבתי 2 קונפיגים ביחד ואם אני משתמש בקופיג אחר זה הכל בסדר..
    חח דורון עזוב אותך מזל שהצלחתי לבד בסוף הייתי קונה מחשב חדש
    אז בלי קשר מישהו יודע למה שזה יקרה מעירבוב שתי קונפיגים?
    שתף ב-Google+

  10. #10
    הצטרף בתאריך
    15.04.2007
    הודעות
    184
    בדוק עניינים עם הכרטיס מסך [עצמו] ועם הדרייברים...
    שתף ב-Google+

הרשמה