תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 7 מ 7
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    02.05.2007
    הודעות
    2
    היום רציתי להתחיל לשחק עם השרת של הפורום ואני חדש בנושא של הSAMP


    אז ניסיתי ואז היה מסך לבן פעמיים ועשיתי start game ואז אני מחכה כמה דקות וזה לא מתחיל..חיכיתי עד הדקה השלישית-השעון עובד

    מה אני אמור לעשות? בבקשה עזרהההה
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    26.03.2007
    הודעות
    3,330
    תסיר ותתקין מחדש אחי, פשוט תכנס לסרבר ואתה לא צריך לעשות כלום אחרי זה, זה אמור לעלות לבד
    אל תשכח לכתוב סיסמא: vgames באותיות קטנות חובה!

    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    02.05.2007
    הודעות
    2
    כן זה מתחבר אבל לא מתחיל לשחק.. טוב אני יעשה מחדש הבאסה שהדיסק של חבר שלי והוא השניה הלך :X עם הדיסקק אולי אני יקנה היום/מחר
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    21.04.2007
    עיר
    ראשון
    הודעות
    2,155
    vgames ואז תעשה register puss ועם זה לא עובד כניראה יש בעיה בהתכנה
    Bar Russo
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    21.12.2006
    עיר
    באר שבע
    הודעות
    18,172
    דארק סייד ומריו, זאת לא הבעייה, סיסיל, שום דבר לא אבוד, זה קרה גם לחבר שלי וסידרתי את זה...
    זאת בעיית קראק, כנראה הורדת קראק והוא פגע במשחק
    הפיתרון הוא להוריד קראק חדש שמתקן את זה
    אני ישלח לך קישור בפרטי
    Hyper
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    04.05.2007
    הודעות
    57
    התקנת את sa-mp בתיקיה של המשחק?

    בדקת שיצאת מ gta המקורי?

    gta המקורי עבד לך קודם לכן?

    ניסית עוד סרברים?
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    16.10.2006
    הודעות
    8,427
    נכתב במקור על ידי Cicil
    אבוד לך אין מה לעשות
    אם אתה לא יודע, אל תגיב.
    פעם אחרונה שאתה מגיב ככה.
    ד"א תנסה להתקין מחדש...אני מאמין שזה יפתור את זה..
    Vgames - vG|sentioN#
    שתף ב-Google+

הרשמה