תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 7 מ 7
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    07.03.2007
    הודעות
    1,163
    אוקיי אני לא מבין בזה ממש אבל יש לי בעיה ב loss chock
    לכולם בשרת x יש 0 chock loss ולי הוא עולה לפעמים ל10 5 וזה מעצבן זה יותר גרוע מלאגים לא נותן לכוון

    הפקודות הם בול כמו שצריך של cpl עשיתי סריקה עם avg מקורי ו ad-aware

    מה יכולה להיות הבעיה?
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    08.10.2006
    עיר
    כפר סבא
    הודעות
    3,626
    תנסה לשנות קונפיג, לפעמים מתחבאת לה בתוך הקונפיג איזו פקודה שלא מסתדרת עם המחשב שלך
    קרא לי דבר דומה בעבר
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    07.03.2007
    הודעות
    1,163
    אבל הבעיה שזה לא היה רק לפני יומיים זה קרה =\
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    08.10.2006
    עיר
    כפר סבא
    הודעות
    3,626
    בכל זאת, אין לך מה להפסיד, תנסה להחליף קונפיג
    וששום דבר לא יהיה לך פתוח ברקע
    עוד שאלה, יש לך את התוכנה "sXe Injected" עובדת ברקע במקרה?
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    07.03.2007
    הודעות
    1,163
    כן (:
    מחקתי אותו אחריי ריסט זה לא מופיע יותר אבל לפעמים עדיין
    נראה מה יהיה עוד כמה זמן...
    תודה אחי
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    13.04.2007
    הודעות
    573
    אם התוכנה sXe Injected עובדת בזמן המשחק אז יש דרך לסדר את זה?
    שתף ב-Google+

  7. #7
    הצטרף בתאריך
    10.12.2006
    עיר
    עירוש
    הודעות
    1,333
    זה דיי תלוי באינטרנט או בתוכנת אנטי צ'יט לא טובה או שלא מתאימה לקונפיג וגם בסרבר תבדוק אולי הסרבר מלא צ'וקים
    [ :
    שתף ב-Google+

הרשמה