תפריט ראשי

תוצאות 1 עד 6 מ 6
  1. #1
    הצטרף בתאריך
    15.01.2007
    עיר
    ראשון לציון
    הודעות
    24
    היי =]
    קיבלתי ווי היום !!!! אחרי סיפור האכזבה המרתק שלי =]


    אז.. ניסיתי להתחבר , דרך ראוטר שעבד לי כל הזמן עם הDS , הWii מוצא אותו , עושה Testing Connection ואז מופיע הערה 51330
    ניסיתי את מה שהם אומרים באתר של נינטנדו ווי-פי , לא הולך ... מה עליי לעשות?!
    שתף ב-Google+

  2. #2
    הצטרף בתאריך
    02.12.2006
    עיר
    פתח תקווה
    הודעות
    1,377
    ניסית לשנות את הערוץ בראוטר ל1 או 11?
    שתף ב-Google+

  3. #3
    הצטרף בתאריך
    15.01.2007
    עיר
    ראשון לציון
    הודעות
    24
    נכתב במקור על ידי PTii
    ניסית לשנות את הערוץ בראוטר ל1 או 11?
    אתה מתכוון את הChannel בהגדרות ראוטר? לא.. הוא על 10 :S

    אם זה מה שהתכוונת ..ניסתי לשנות מ10 ל1 או מ1 ל11 .. לא הולך:S אתה אומר לשחק עם הצ'אנלים?
    שתף ב-Google+

  4. #4
    הצטרף בתאריך
    02.12.2006
    עיר
    פתח תקווה
    הודעות
    1,377
    נכתב במקור על ידי DadusH
    אתה מתכוון את הChannel בהגדרות ראוטר? לא.. הוא על 10 :S

    אם זה מה שהתכוונת ..ניסתי לשנות מ10 ל1 או מ1 ל11 .. לא הולך:S אתה אומר לשחק עם הצ'אנלים?
    שים אותו על 11 בכל מקרה.
    איזה תוצרת הראוטר?
    שתף ב-Google+

  5. #5
    הצטרף בתאריך
    15.01.2007
    עיר
    ראשון לציון
    הודעות
    24
    נכתב במקור על ידי PTii
    שים אותו על 11 בכל מקרה.
    איזה תוצרת הראוטר?
    ROTAL
    דגם RTA 1025W
    הוא עובד עם הDS בדוק
    שתף ב-Google+

  6. #6
    הצטרף בתאריך
    02.12.2006
    עיר
    פתח תקווה
    הודעות
    1,377
    אהההה... לא יודע איך לפתור לך את זה, באמת
    אם שום דבר לא עובד אז תמיד אפשר לקנות את הLAN Adapter וזהו :\
    שתף ב-Google+

הרשמה