לדיון קודם, פוקוס על מקצוע Warlock
לדיון קודם, פוקוס על מקצוע Wizard
והפעם - לוחם - Fighter.
לעמוד מידע על המקצוע בNWN2WIKI
זו הבמה שלכם להגיד כל מה שאתם חושבים על האובייקט השבועי - הצעות לשיפור, שינוי, תוספות, דעה שלכם, כל מה שעולה על דעתכם...
אתם מאלה שחושבים שהלוחם הוא קלאס ברירת מחדל פשוט ומשעמם, או שאתם אוהבים את גיוון האפשרויות בבחירת פיטים מרובים? באיזה צד אתם?
תוצאות 1 עד 11 מ 11
-
13.02.2007, 21:46 #1
-
14.02.2007, 01:22 #2
לוחם זה כיף. הRP שלו הוא אין סופי, לפי הדימיון, הלחימה איתו יכולה להיות פשוטה ויעילה או עם קצת מחשבה ושימוש נכון בפיטים ואז היא הופכת לקטלנית. AB גבוהה, HP גבוהה מהממוצע, יכולת להשיג AC גבוהה עם שיריון מלא. הרבה פיטים, הרבה כיף.
זה היה יום קיץ סגרירי. המים טולטולו את הספינה, הים בוגדוני. שטני אני ויד ימיני קונדופוני, כשמלמעלה עף שקנאי ה-מקמק.
http://youtube.com/artigo
Tiesto in my heart and soul
-
14.02.2007, 08:39 #3
לוחם כמקצוע יחיד הוא רב גוני אבל מוגבל. כשהוא משולב עם מקצועות אחרים עבור הבונוס פיטים שלו הוא נותן עוצמה רבה לבניה. luv ftr !
-
14.02.2007, 19:42 #4
כל הרפתקן ממוצע - מלבד אולי קוסמים ומכשפים - יודע להילחם ולדאוג לעצמו בזמן קרב melee, אז הייתי אומר שפייטר הוא כן המקצוע הבסיסי בנוור ובמו"ד (ברירת המחדל if you wish). ככזה הוא מן הסתם המקצוע הכי חופשי מבחינת השחקן ל-RP. אפשר לקחת אותו לאינספור כיוונים. מקצועות אחרים, כמו מונק לדוגמה, הרבה יותר מקובעים באספקט הזה של החופשיות שהם מספקים לשחקן. בטח יהיו אלה שיחלקו עלי אבל אני דיי מתייחס בהודעה הזאת למקצועות בסטריאוטיפיות (קלישאיות) ה-D&Dית המירבית שלהם.
-
15.02.2007, 01:03 #5
אני גם חושב שלוחם בפני עצמו נוטה לשעמם לפעמים, מבחינת כיף משחק ולא מבחינת RP.
אבל כשמשלבים עם משהו אחר, למשל נוכל, או מטיל קסמים כלשהו, אפשר לעשות קצת כיף ולהרוויח פיטים
-
15.02.2007, 01:14 #6
אני אוד מסכים עם רועי
לבנות לוחם ולשחק אותו זה מאוד מעניין
אבל להלחם איתו זה משעמם
בגלל שיש לו מעט מאוד פיטים פעילים
הרוב ברקע
טוב לחצתי על הגובלין והנה אחרי חצי דקה הוא מת
מדי פעם שמים KD או PA ושותים שיקוי
-
15.02.2007, 01:58 #7
אני חושב שמעולם לא שיחקתי לוחם טהור, אני חושב שזה די משעמם (לדעתי...).
אבל המקצוע לוחם הוא הכרחי להרבה מקצועות יוקרה ככמה שיצא לי לשלב אותו.
אני חושב שכיף יותר להיות לוחם + משהו (WM, BG וכו')...
תמיד רציתי לנסות לוחם טהור שמתמחה בלוחמה עם אגרופים, זאת אומרת עם כל הפיטים שהמונק מקבל בחינם. ובלי שיריון כבד... מעניין איך הוא היה יוצא.
-
15.02.2007, 08:30 #8
שילובים של לוחם זה כיף, אבל לוחם בפני עצמו זה די משעמם. אפילו אין לי שום משמעות מבחינת RP. אין בו שום דבר 'מיוחד' בייחס לאחרים. הוא סתם... לוחם. הוא בערך הקלאס הכי... פשוט, מכל הקלאסים.
אבל יחי השילובים.
-
16.02.2007, 10:52 #9
-
16.02.2007, 15:09 #10
זהו שעצם זה שאתה לוקח נזיר הופך אותך ליותר מסתם מישהו שנלחם עם אגרופים.
הרבה פעמים בניתי לוחם עם אגרופים, אבל זה פשוט חלש מדי.. צריכים להיות יותר פיטים לשימוש באגרופים, שיוסיפו נזק. מונק מקבל הרבה נזק.
-
16.02.2007, 18:03 #11
מבחינתי לוחם זה קלאס בסיסי, שמהווה מרכיב מבניות. לוחם לבד לא מוצא חן בעיני מכל הסיבות שהוזכרו (באמת בסה"כ אתה סתם לוחץ על האוייב ומחכה...) אבל בשביל שילובים הוא אחלה מקצוע.
this is HEALTHY cough blood