יש הרבה בעיות בשרת בגלל שהשחקנים לא יודעים מה החוקים ובגלל זה לאדמינים יש יותר מדי עבודה
החלטתי לרשום הודעה עם כל החוקים של האדמינים והשחקנים (בהודה בשימושון חסרים מלא דברים):
החוקים לשחקן:
1. אין להשתמש בצ'יטים- שחקן שיימצא משתמש בצ'יטים יקבל באן ללא כל אזהרה!
2. אין לקלל- שחקן שיקלל יקבל אזהרה ואם הוא ימשיך הוא יקבל כלא! שוב אין רחמים בנושא אסור לקלל!
במקרה והשחקן ממשיך לקלל הוא יקבל קיק
3. אסור להציק או לריב- שחקן שיציק או יריב עם שחקן אחר יקבל אזהרה ובמקרים חמורים כלא או אפילו באן.
4. אין לירות על מוניות, אוטובוסים או אוטו גלידה בזמן שהם עובדים- העונש פריז ואזהרה ואם הוא ממשיך הוא מקבל כלא!
5. אין להרביץ בבנק, בחנות נשק או בחנות אוכל- שחקן שירביץ יקבל פריז ואזהרה ואם הוא ממשיך אז כלא!
6. אסור להציף את הצ'אט- שחקן שיציף את הצ'אט יקבל אזהרה ואם הוא ימשיך הוא יקבל מיוט וכלא!
7. אין לפרסם שרתים מתחרים- שחקן שיפרסם שרת אחר יקבל באן מיידי ללא אזהרה!!!
8. אין לעשות פקודות הקשורות לרקון- שחקן שיעשה פקודת רקון יקבל אזרהרה וכלא מיידים!
אם הוא ממשיך באן!
9. אין להתחזות- שחקן שיתגלה שהוא מתחזה לאחד השחקנים יקבל באן מיידי!
10. אין לירות על אדמינים לבנים- שחקן שיירה באדמין לבן יקבל כלא מיידי!
החוקים לאדמין:
1. אין לנצל את הכוח של האדמין לרעה
2. אין להביא כסף או נשק לשחקן או אדמין (אלא אם כן זה בשביל לעשות קרב, סרט או משהו עם מטרה טובה)
3. יש להתנהג בסבלנות כלפי השחקן
4. אין לקלל
5. אסור לריב
6. אין לתת באן ללא סיבה מוצדקת ב-100%
7. אין להחזיק שחקנים בכלא, פריז או מיוט למשך זמן ממושך
מקווה שהכול ברור![]()
אם יש לכם הצעות נוספות שלחו לי לפרטי
תוצאות 1 עד 9 מ 9
-
13.02.2007, 15:07 #1Hyper
-
13.02.2007, 15:51 #2
כל הכבוד על ההשקעה...
לגבי החוקים לשחקן: אני לא מסכים איתך לגבי חוק מספר 1. "(תלוי בחומרת המעשה)" זה לא משנה מה שחקן עושה... יש לו צ'יטים זה באן!! בלי לחשוב פעמיים!
ולגבי החוקים לאדמין: אני לא מסכים איתך לגבי חוק מספר 7. צ'יט זה צ'יט. (נקודה!) וזה באן!
-
13.02.2007, 16:09 #3
-
13.02.2007, 16:13 #4
יפה טל
המשך כך P;
-
13.02.2007, 16:15 #5
כל הכבוד טל הלוואי ובאמת אנשים יקראו את זה ויפנימו..!
-
13.02.2007, 16:16 #6
אם אפשר תפרסמו את זה בתוך השרת ושתהיה פקודה שתראה לשחקנים מה החוקים
Hyper
-
13.02.2007, 16:36 #7
אולי תוסיפו חוק שאסור דרייב בי למזה מעצבןןןן!! והמון מבקשים ודיי רק נאבים הורגים גדריב ביי אלא אם כן מכונית יורה על מכונית!!
-
13.02.2007, 16:54 #8
לא הרבה עושים דרייב ביי
מי שעושה רק דרייב ביי זה VODKA הזה
תוסיף גם שאסור לירות על אדמינים שבלבן.....
-
13.02.2007, 16:57 #9
אדמינים אתם חייבים להתחבר יותר כי יש ציטרים אני היום ניכנסתי ויש גם קראשים וציטרים